TCP/IP en Kerio

Kerio Trainingen

Behalve het uit voorraad kunnen leveren van alle Kerio producten is Internet OpleidingsCentrum b.v. de grootste Kerio opleider in Nederland.

Onze Kerio trainingen kenmerken zich door een hoog praktijkgehalte en worden gegeven door docenten die zelf jarenlange ervaring hebben met deze software-oplossingen.

Daarnaast verzorgen wij al bijna 10 jaar trainingen in de basistechnieken/technologieën welke nodig zijn om het internet staande te houden; het Transmission Control Protocol. TCP werd voor het eerst gespecificeerd in December 1974 door Vint Cerf, Yogen Dalal en Carl Sunshine. De eerste netwerkprojecten toonden aan dat een standaard netwerk protocol noodzakelijk was om een netwerk te kunnen bouwen van computers. TCP werd zo flexibel ontworpen dat het in staat was om om te kunnen gaan met de verschillende computers, routers en netwerken in het algemeen en tegelijkertijd in staat was om data om data uit te wisselen tussen de systemen en de netwerken onderling. TCP is echter geen kant-en-klaar ontwerp. Het protocol ondergaat tot op de dag van vandaag wijzigingen en wordt continu uitgebreid door gebruikers en systeembeheerders over de hele wereld. Het Inter-Netwerken was hiermee een feit.

In 1978 wordt IP (Internet Protocol) toegevoegd aan TCP en heeft als taak het correct routeren en adresseren van de pakketjes met informatie. Zonder TCP/IP geen internet dus. De combinatie van de twee protocollen TCP en IP komt dan ook uitgebreid aan bod binnen deze groep trainingen. Ook over de meest recente versie van IP, IPv6 of IP Next Generation kunt u bij Internet OpleidingsCentrum een training volgen. Ook deze trainingen worden gegeven door docenten met vele jaren ervaring bij o.a. internet providers.

Kerio software kunt u bestellen via: IMATICA

 

Contact