PHP/ASP/xHTML/CSS

PHP Advanced

PHP Advanced

Klik hier om de informatie over deze training te downloaden.
...het vervolg op de PHP basistraining

Doelstelling

De cursus PHP Advanced is het logische vervolg op de cursus PHP Programmeren. In deze cursus bouwt u de reeds opgedane basiskennis verder uit met technieken die onmisbaar zijn bij het opzetten van een professionele webapplicatie.

Doelgroep

Voor iedereen die de meer geavanceerde mogelijkheden van PHP wil leren programmeren.

Voorkennis

IPPH1 - PHP Programmeren.

Lesstof

Dag 1:

U leert over het belang van modulair programmeren en hoe u zelf functies kunt schrijven en hoe u de zo verkregen functionaliteit op andere pagina's kunt hergebruiken (via includes). U leert formulieren naar zichzelf te versturen zodat de userinterface en het verwerkende script in één bestand te onderhouden zijn. U leert hoe u de database toegang kunt optimaliseren en hoe u de uit de database afkomstige informatie prettiger aan de gebruiker kunt presenteren. U leert met arrays werken. U leert eveneens hoe u data uit (tekst)bestanden kunt uitlezen en hoe u naar deze bestanden kunt schrijven.
 • Modulair programmeren
 • Functies schrijven
 • Werken met includes
 • Self-submitting forms
 • Optimaliseren databasetoegang
 • Werken met arrays
 • Recordsets pagineren
 • Recordsets (dynamisch) sorteren
 • Database doorzoeken
 • Werken met bestanden

Dag 2 en 3:

U leert over het belang van data validatie en hoe deze te realiseren, ondermeer met behulp van reguliere expressies. U leert de voor- en nadelen kennen van de verschillende manieren die PHP kent om status vast te houden. Naast de al uit de basiscursus bekende methoden (het gebruik van verborgen velden en het verzenden van informatie over de querystring) wordt uitvoerig aandacht besteed aan twee andere manieren: Cookies en Sessies.
 • Client-side versus Server-side validatie
 • Werken met Reguliere Expressies
 • Status vasthouden in PHP
 • Cookies zetten, uitlezen en verwijderen
 • Werken met sessies

Dag 4:

Aan het einde van de training past u alle technieken die u inmiddels beheerst toe in een case.

Opmerking

Tijdens deze cursus wordt hoofdzakelijk gewerkt met de MySQL database.

Cursusmateriaal

Een bijzonder uitgebreid, zelf ontwikkeld cursusboek staat garant voor een stapsgewijze verdieping van uw kennis. Elk hoofdstuk bevat opdrachten met verschillende moeilijkheidsgraad waaruit u kunt kiezen.

Deelnamecertificaat

U ontvangt na afloop van de training een certificaat van Internet Opleidingscentrum, waarop staat vermeld dat u de training "PHP Advanced" heeft gevolgd.

Tijdsduur

Deze cursus duurt vier dagen, van 9.30 - ca. 16.30 uur. Tussen 12.00 - 12.45 uur is er een lunch. Koffie, thee en frisdrank zijn de gehele dag beschikbaar.

Kosten

De cursus kost EUR 1495,00 per persoon, excl. BTW. Inclusief lesmap, deelnamecertificaat, lunches en consumpties.

Cursusdata

PHP Advanced - 4 dagen
2024 juni
juli
augustus
september
oktober
november
( Voldoende plaats Voldoende plaats, Bijna Vol Bijna Vol, Vol Vol, Vol Last Minute )
(Klik op de gewenste datum)

Let op: Getoond wordt steeds de 1e dag van 4 aaneengesloten werkdagen, tenzij hieronder bij Inschrijven anders staat aangegeven!

Indien u 3 of meer deelnemers heeft voor deze cursus maar hierboven geen geschikte datum kunt vinden, kunnen we in veel gevallen voor u een extra datum inplannen. Neem in dat geval even contact met ons op.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor deze cursus door het online inschrijfformulier in te vullen. Tevens kunt u ons vragen stellen per E-mail op info@imatica.nl. Natuurlijk kunt u zich ook schriftelijk opgeven. U kunt hiervoor gebruik maken van het inschrijfformulier (PDF), welke wij u graag op verzoek toesturen of faxen.
Bel ons: 088 - 88 00 700.
 

Contact