PHP/ASP/xHTML/CSS

HTML 5

HTML 5 Basis

Klik hier om de informatie over deze training te downloaden.
...HTML volgens de nieuwe standaarden

Doelstelling

Het doel van de HTML5 cursus is de cursisten een vliegende start te geven in het werken met de nieuwe mogelijkheden van HTML5.

Doelgroep

De HTML5 cursus is bedoeld voor webontwikkelaars die kennis willen maken met de nieuwe mogelijkheden van HTML5.

Voorkennis

Om succesvol deel te kunnen nemen aan de cursus HTML5 verwachten we voorkennis van HTML 4.01 (en/of XHTML 1.0) op het niveau van de cursussen HTML Basis en HTML Vervolg. Basiskennis van CSS op het niveau van de cursus CSS is zeer nuttig en omdat er in HTML5 veel gescript zal moeten worden is basiskennis van JavaScript op het niveau van de cursus JavaScript sterk aan te raden!

Lesstof

• Inleiding
• Geschiedenis HTML5
• HTML5 Semantics
• MicroData
• HTML5 Forms en validatie
• Canvas
• Audio en Video
• GeoLocation
• Data Storage
• Offline Caching
• Modernizr en PolyFills

Cursusmateriaal

 De cursisten krijgen een zelf ontwikkelde, zeer uitgebreide, Nederlandstalige cursusmap.
Hierin kunnen zij de door de docent besproken theorie terugvinden en nog eens op hun gemak nalezen. De map bevat tevens de oefeningen die tijdens de cursus gemaakt worden onder begeleiding van de docent. Voor de snelle cursisten zijn er verdiepingsoefeningen.
De uitwerkingen van de oefeningen vindt u achterin de cursusmap. Na afloop van de cursus kunt u zowel uw eigen uitwerkingen als die van de docent in ZIP of RAR formaat mee naar huis nemen.

Deelnamecertificaat

U ontvangt na afloop van de training een certificaat van Imatica, waarop staat vermeld dat u de cursus "HTML 5" heeft gevolgd.

Tijdsduur

Deze cursus duurt een dag, van 9.30 - ca. 16.30 uur. Tussen 12.00 - 12.45 uur is er lunch. Koffie, thee en frisdrank zijn de gehele dag beschikbaar.

Kosten

De cursus kost EUR 395,00 per persoon, excl. BTW. Inclusief lesmap, deelnamecertificaat, lunch en consumpties.

Cursusdata

HTML 5 Basis - 1 dag
2024 juni
juli
augustus
september
oktober
november
( Voldoende plaats Voldoende plaats, Bijna Vol Bijna Vol, Vol Vol, Vol Last Minute )
(Klik op de gewenste datum)

Indien u 3 of meer deelnemers heeft voor deze cursus maar hierboven geen geschikte datum kunt vinden, kunnen we in veel gevallen voor u een extra datum inplannen. Neem in dat geval even contact met ons op.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor deze cursus door het online inschrijfformulier in te vullen. Tevens kunt u ons vragen stellen per E-mail op info@imatica.nl. Natuurlijk kunt u zich ook schriftelijk opgeven. U kunt hiervoor gebruik maken van het inschrijfformulier (PDF), welke wij u graag op verzoek toesturen of faxen.
Bel ons: 088 - 88 00 700.
 

Contact